Sheila Martín Dental

Endodòncia

Volem salvar les teues dents

L’endodòncia és l’especialitat que s’encarrega del diagnòstic i el tractament de la part interna de les dents (la polpa) o el nervi dental. 

La nostra prioritat és salvar les teves dents. L’odontologia conservadora avança fins a una menys invasiva que vetlla per mantenir el màxim de l’estructura dental possible i tenir un nervi viu.

L’objectiu és poder conservar les teves dents naturals amb salut, estètica i una bona funció, el màxim de temps possible. 

Per això, mitjançant l’endodòncia podem eliminar els teixits contaminats i sellar les raïls. D’aquesta forma impedirem que tornin a entrar els bacteris que són els causants de les infeccions. 

endodoncia-tortosa

S’utilitza per evitar l’extracció d’una dent i mantenir la seva funcionalitat.

Quan l’afecció que afecta la dent ha provocat una càries i aquesta perfora l’esmalt i la dentina, deixant al descobert el teixit polpar, que també resulta infectat. També es pot realitzar en cas de fractura per traumatisme o davant l’existència d’una malaltia periodontal.

Cada cas és diferent, però els símptomes més freqüents són: un dolor intens o hipersensibilitat al fred o a la calor. A vegades, no es produeixen símptomes i el problema es detecta gràcies a les revisions odontològiques.

Necessites ajuda?